Aktuelle ventetider kan ses på Sundhed.dk

Klinikken holder lukket i perioden 28.06.24 - 04.08.24 (begge dage inklusiv).
Ved akut brug for hjælp kontakt egen læge.

Aktuelle ventetider ved psykologer med ydernummer kan ses på Sundhed.dk.

Autoriseret psykolog

Medlem af Dansk Psykologforening

Tilskud til konsultationer

Parterapi tilbydes

​De fleste parforhold har perioder, hvor der opstår problemer. Det kan for eksempel være grundet udefrakommende forstyrrelser eller uenigheder parterne imellem.

I nogle tilfælde kan man selv løse problemerne ved at sætte fokus på disse, og dermed finde eventuelle løsninger. I andre tilfælde er problemerne mere vedvarende eller af en sådan karakter, at det er svært indbyrdes at finde en måde at håndtere dem på. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at få en 3. part involveret, så denne kan hjælpe med at sætte fokus på problemerne og mulige løsningsmodeller. En 3. part kan bl.a. være en psykolog.


Hos mig får du en parterapeut, der kan hjælpe jer med at håndtere jeres situation.

Identificer problemerne med parterapi

Det er forskelligt, hvor man som par er henne, når man søger hjælp gennem parterapi.

Nogle gør det uden en helt klar fornemmelse for, hvad der er galt, men hvor forholdet bare ikke rigtigt fungerer længere. Andre har en meget klar ide om, hvad problemet er, men har svært ved at løse det. Under alle omstændigheder vil jeg som terapeut kunne hjælpe jer med at identificere problemet, og få talt om hvilke omstændigheder problemet skaber. Jeg hjælper jer samtidig med at få øje på, hvor man som par kan sætte ind, for at skabe en positiv udvikling i forholdet.


I nogle sjældne tilfælde vil parterne blive enige om, at den bedste løsning er at gå fra hinanden. I sådanne tilfælde kan det give god mening at tale med en parterapeut om, hvordan man gør dette på den bedste måde.

Hvis I ønsker at høre nærmere om rammerne for parterapi i Randers, eller ønsker at bestille en tid til en samtale, er I meget velkomne til at kontakte mig.

​Skal jeg kontakte dig?

Jeg kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld venligst formularen, så hører du fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser via kontaktformularen er ikke krypterede. Data opbevares efter gældende lovgivning, og svar på henvendelser sendes krypteret (jf. nye EU datalovgivningsregler).​

Psykolog Karina Hauberg

Randers Sundhedscenter
Biografgade 3, 3. sal.
8900 Randers C.

Find vej her

CVR: 35701273