Aktuelle ventetider kan ses på Sundhed.dk

Klinikken holder lukket i perioden 28.06.24 - 04.08.24 (begge dage inklusiv).
Ved akut brug for hjælp kontakt egen læge.

Aktuelle ventetider ved psykologer med ydernummer kan ses på Sundhed.dk.

Autoriseret psykolog

Medlem af Dansk Psykologforening

Tilskud til konsultationer

Effektiv behandling af depression

Jeg tilbyder professionel behandling af depression til mennesker, der har brug for hjælp. Jeg holder til i Randers, men har også klienter fra blandt andet Hobro, Bjerringbro og omegn.

Personer, som har en depression, oplever ofte en udtalt tristhed og en ligegyldighed overfor livet. Nogle beskriver, at det er som at se verden gennem et filter, hvor intet, eller meget lidt, positivt kommer igennem. En depression kan opstå på baggrund af problemer på arbejdspladsen såvel som privat.

Når man er deprimeret, kan ens evne til at tænke rationelt være påvirket, og man kan få en følelse af, at være i vejen alle steder. Det er svært at finde et sted, hvor man føler sig tilpas. Dette kan, i nogle tilfælde, udløse tanker om ikke at ville livet længere.

Hvordan behandles depression?

I behandlingen af depression er det vigtigt at se på, hvad der kan have udløst denne – og i den forbindelse hvilke forandringer, der kan skabes, så der igen kan findes glæde ved livet.

Det er, som ved andre psykiske problemstillinger såsom stress og angst, vigtigt at huske, at depressionsbehandling er en proces, hvor man gradvist får det bedre. Netop derfor kan det være godt at have støtte fra en professionel psykolog, som kan guide og hjælpe gennem processen til at få det bedre.

En depression kan være udløst af flere forskellige faktorer, og derfor kan hjælp fra en professionel være en god idé, da denne har mulighed for at hjælpe med at belyse netop hvilke faktorer, der kan påvirke depressionen.

Søg hjælp – få depressionsbehandling

Hvis du vil høre mere om depression, for eksempel symptomer, årsager eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står altid klar til at tage en snak om mulighederne for behandling mod depression.

Send en e-mail til mig på karina@psykologhauberg.dk eller ring på telefon 27 29 72 00. Jeg ser frem til at hjælpe dig.

​Skal jeg kontakte dig?

Jeg kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld venligst formularen, så hører du fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser via kontaktformularen er ikke krypterede. Data opbevares efter gældende lovgivning, og svar på henvendelser sendes krypteret (jf. nye EU datalovgivningsregler).​

Psykolog Karina Hauberg

Randers Sundhedscenter
Biografgade 3, 3. sal.
8900 Randers C.

Find vej her

CVR: 35701273