Aktuelle ventetider kan ses på Sundhed.dk

Klinikken holder lukket i perioden 28.06.24 - 04.08.24 (begge dage inklusiv).
Ved akut brug for hjælp kontakt egen læge.

Aktuelle ventetider ved psykologer med ydernummer kan ses på Sundhed.dk.

Autoriseret psykolog

Medlem af Dansk Psykologforening

Tilskud til konsultationer

Angstbehandling tilbydes

Ved behandling af angst gælder det, ligesom ved mange andre problemstillinger, at det er relevant at få skabt et godt kendskab til angsten, da angst kan være udløst af og blive fastholdt af flere forskellige forhold. Med angst behandling i Randers kan jeg være med til netop at skabe dette kendskab.


Nogle oplever angst i forhold til enkelte ting. Disse kan være udløst af specifikke hændelser i dagligdagen. Andre oplever angst som en mere grundlæggende fornemmelse. En fornemmelse som er vedvarende i kroppen, og som plager mennesket dagligt.


Der er også nogle der oplever angst udløst i forbindelse med fx stress og/eller en depression.​​

Hvordan foregår angstbehandling?​

I alle tilfælde gælder det, at angsten bedst håndteres ved at tage udgangspunkt i de forhold, som er med til både at skabe og fastholde angsten. Derfor vil vi altid i angstbehandlingen arbejde med, at skabe en forståelse for angstens mekanismer og bruge den viden. På den måde kan vi bedst muligt tilpasse behandlingen til netop din situation.


Angst er en meget ubehagelig tilstand, men der er dog gode muligheder for angstbehandling. Det giver derfor god mening at søge professionel hjælp hos en psykolog. En psykolog har mulighed for at hjælpe dig med netop at få forståelse for hvilke oplevelser og hændelser, der kan være med til at skabe angst.

Hvis du er interesseret i at høre mere om angst behandling i Randers er du velkommen til at sende en besked til mig eller kontakte mig på telefon 27 29 72 00 eller på e-mail karina@psykologhauberg.dk.​ Jeg får mange klienter fra Hobro, Bjerringbro og fra resten af Østjylland.

​Skal jeg kontakte dig?

Jeg kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld venligst formularen, så hører du fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser via kontaktformularen er ikke krypterede. Data opbevares efter gældende lovgivning, og svar på henvendelser sendes krypteret (jf. nye EU datalovgivningsregler).​

Psykolog Karina Hauberg

Randers Sundhedscenter
Biografgade 3, 3. sal.
8900 Randers C.

Find vej her

CVR: 35701273