Autoriseret psykolog

Kort ventetid

Tilskud til konsultationer

Depressionsbehandling tilbydes

Personer som har en depression oplever ofte en udtalt tristhed og en ligegyldighed overfor livet. Nogle beskriver, at det er, som at se verden gennem et filter, hvor intet eller meget lidt positivt kommer igennem. En depression kan både opstå på baggrund af problemer på arbejdspladsen, såvel som privat.

Når man er deprimeret kan ens evne til at tænke rationelt være påvirket, og man kan få en følelse af, at være i vejen alle steder. Det er svært at finde et sted, hvor man føler sig tilpas. Dette kan i nogle tilfælde udløse tanker om ikke at ville livet længere.

Søg hjælp med depressionsbehandling

I behandlingen af depression er det vigtigt at se på, hvad der kan have udløst denne, og i den forbindelse hvilke forandringer, som kan skabes, så der igen kan findes glæde ved livet.

Det er ligesom ved andre psykiske problemstillinger så som stress, angst eller lign., vigtigt at huske, at behandlingen af depression er en proces, hvor man gradvist får det bedre.

Netop derfor kan det være godt at have støtte fra en professionel psykolog, som kan guide og hjælpe gennem processen i at få det bedre.

En depression kan være udløst af flere forskellige faktorer, og derfor kan hjælp fra en psykolog være en god ide, da psykologen har mulighed for at hjælpe med at belyse netop hvilke faktorer der kan påvirke depressionen.

Hvis du vil høre mere om hvilke midler jeg benytter til at depressionsbehandling i Randers, så send en besked til mig.

​Skal jeg kontakte dig?

Jeg kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld venligst formularen, så hører du fra mig hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser via kontaktformularen er ikke krypterede. Data opbevares efter gældende lovgivning, og svar på henvendelser sendes krypteret (jf. nye EU datalovgivningsregler).​

Psykolog Karina Hauberg

Randers Sundhedscenter

Biografgade 3, 3. sal, 8900 Randers C.

CVR: 35701273